Kulturnat i Europa-Huset

Europa-Huset, Gothersgade 115, 1123 Kbh K

Vi inviterer til en aften med europæisk kultur og politik. Vi byder på fællessang, varme drikke og demokratidebat


Er du nysgerrig på EU's kultur og politik? Så sving forbi Europa-Parlamentets kontor i Danmark på Kulturnatten. Vi inviterer til en europæisk aften, hvor vi synger sange fra EU's medlemslande samt træner vores demokratiske muskler. Kig også forbi vores besøgscenter Oplev Europa og bliv klogere på det kommende Europa-Parlamentsvalg i juni 2024. Der er fede præmier på højkant til dem, der vil quizze med.

Program:

Sange fra Europa - kom og oplev vores kulturskat

Europa-Parlamentet inviterer til to koncerter med Monika Xenides (Grækenland), J. R. August (Kroatien), Karmen Rõivassepp (Estland), fællessang og historiens vingesus. Det danske initiativ EU-sangbogen har netop modtaget Europa-Parlamentets Borgerpris for deres projekt med musikere fra hele EU, hvor de har udvalgt sange fra alle medlemslande. Koncerten kl. 18.30 vil være på engelsk. 

Tid:
18:30 - 19:15
20:00 - 20:45

 

Tid
19:00 - 19:30

Træn din demokratimuskel og bliv klar til EP-valg

Dans dig varm med silent disco og træn din demokratimuskel "Uenighed". I et demokrati er vi ofte uenige. Du skal kunne blive i uenigheden, fordi den gør os klogere på hinanden. Demokrati Garagen afholder workshoppen og vil bruge det kommende valg til Europa-Parlamentet som omdrejningspunkt for træningen.

 

Tid
19:45 - 20:15

Træn din demokratimuskel og bliv klar til EP-valg

Dans dig varm med silent disco og træn din demokratimuskel "Nysgerrighed". I et demokrati har vi brug for at lære af hinanden. Du skal kunne sænke dine parader og stikke snuden i sporet. Demokrati Garagen afholder workshoppen og vil bruge det kommende valg til Europa-Parlamentet som omdrejningspunkt for træningen.

 

Tid
21:00 - 21:30

Træn din demokratimuskel og bliv klar til EP-valg

Dans dig varm med silent disco og træn din demokratimuskel "aktiv lytning". I et demokrati skal alle vores stemmer høres. Du skal kunne lytte fordomsfrit og lære af andre. Demokrati Garagen afholder workshoppen og vil bruge det kommende valg til Europa-Parlamentet som omdrejningspunkt for træningen.

 

Tid
22:00 - 22:30

Træn din demokratimuskel og bliv klar til EP-valg

Dans dig varm med silent disco og træn din demokratimuskel "holdning". I et demokrati ændrer vi vores holdninger. Du skal kunne sige din mening højt og lytte til andres, så du ved, hvordan de formes. Demokrati Garagen afholder workshoppen og vil bruge det kommende valg til Europa-Parlamentet som omdrejningspunkt for træningen.